Gå til indhold
Grafisk element uden betydning for indholdet

Velkommen til nye elever

Med udgangspunkt i de fortsatte restriktioner og den fortsatte delvise nedlukning af det danske samfund er vi desværre nødt til helt at aflyse vores traditionelle Åbent Hus-arrangement.

Vi ved dog godt, at mange har spørgsmål til studieretninger, fagpakker, skolens liv og atmosfære i det hele taget og meget andet. Det er derfor muligt at bestille en tid til en individuel rundvisning/samtale på skolen, således man kan få afklaret nogle af de spørgsmål, der trænger sig på.

Konkret gøres dette ved at sende en mail til jno@vejengymnasium.dk. Det kommer naturligvis til at foregå med fuld respekt for gældende restriktioner.

Vi glæder os til at vise jer skolen og besvare alle jeres spørgsmål.

Forældremøder:

- Vi afholder forældremøde for 1. HF onsdag d. 2. september klokken 19.00, og forældremøde for 1.g tirsdag d. 17. november klokken 19.00

Ringetider:

Skolens ringetider er i videst muligt omfang afstemt med bus- og togtider til og fra Vejen.

1. modul    7.55 -  9.00

2. modul    9.10 - 10.15

3. modul  10.25 - 11.30

4. modul  11.50 - 12.55

5. modul  13.05 - 14.10

6. modul  14.20 - 15.20 (studiecafé eller undervisning)

Bus- og togkort

Skal du bruge offentlig transport til skolen, kan du få rabat til et bus- eller togkort. Det kaldes et Ungdomskort og koster ca 375 kr. om måneden

Du kan søge om det på www.ungdomskort.dk. Du skal bruge Nem-Id ved bestilling af Ungdomskortet

Hvis du ikke har et Nem-Id, så bestil det allerede nu. Bemærk, at ungdomskortet først kan søges fra 1. juli.

Du finder mere info ungdomskortet her.

Flekspendler: Vejen Kommune har iværksat et forsøg om FleksPendler

SU:

Du skal være fyldt 18 år for at kunne få SU til en ungdomsuddannelse. Du kan få SU fra kvartalet efter, du er fyldt 18 år.

Du kan søge om SU via www.su.dk fra 1. juli.

PC'er på gymnasiet

Vi anbefaler ikke en bestemt type pc på gymnasiet, men da PC'en er et vigtigt arbejdsredskab, er der to ting, du bør være opmærksom på:

- Nogle modeller som (f.eks. Crome Book eller lignende) har ikke lagerplads og kan derfor ikke køre alle gymnasiets programmer. Vi anbefaler mindst:

• 4 GB ram
  • 120 GB harddisk
  • WIFI + bluetooth
  • Intel i3 processor
  • 8 timers batteridrift

- Modeller med styresystemet ChromeOS, iOS, OS X, MacOS giver problemer med enkelte programmer og hardware.

Vi stiller dog IT-support til rådighed, og langt de fleste problemer kan afhjælpes.

Intro:

Fælles introtur for 1.g, Stx 2020 ligger onsdag d. 26.8. til torsdag d. 27.8. (pris 300,-)

Fælles introtur for 1.hf 2020 ligger fra torsdag d. 27.8. til fredag d. 28.8. (pris 300,-)

Se i øvrigt vores samlede introduktionsforløb

Dette er et grafik element med ingen indflydelse på opsætningen

Individ - Fællesskab - Fremtid