Nyt fra Facebook

19. feb 2018

3 1 0

Tirsdag den 20. inviterer Vejen Gym og HF alle interesserede til live-streaming af et naturvidenskabeligt foredrag fra Aarhus Universitet. Emnet er Jordens og livets udvikling. Det er kl. 18.45 til 21.00. Der er mulighed for at støtte 2e's studietur og købe kaffe og kage i pausen. Se mere på https://ofn.au.dk/foredrag hvor du også kan se hvornår næste foredrag finder sted!

12. feb 2018

2 0 0

Sportscampus - nu 100 kr. billigere til det kommende skoleår 2018-19 💪 Se mere på www.campusvejen.dk.

8. feb 2018

14 0 2

Onsdag den 7/2 var vi elever fra 2.C på Askov Højskole, hvor vi deltog i ”Nyhedsdøgnet”. Her blev vi inddelt i forskellige journalistiske redaktioner (Ekstra Bladet, Jyllandsposten, DR, JydskeVestkysten og ungdomsmagasinet Tjeck). Alle skulle forholde sig til dagens emne (seksuelle krænkelser på internettet) og skrive nyheder om det. Vi arbejdede med udgangspunkt i vores redaktionelle profil, så vores historier ville falde i god jord hos mediets målgruppe. Vi fik et indblik i en arbejdsdag som journalist på en redaktion og hvordan det er at gå på Askov Højskole. Sidst, men ikke mindst, havde vi en rigtig hyggelig dag :)

3. feb 2018