Nyt fra Facebook

17. aug 2018

44 0 1

Fuld knald på årets idrætsdag på Vejen Gymnasium og HF. Idrætslærerne har lagt et fantastisk program med temaet "Hunger Games", og der er høj aktivitet, sjov, ballade og fuld gang i dannelsen af sociale bånd på tværs af hele skolen!

16. aug 2018

22 0 2

Årets foredragsholder var Peter Falktoft; dansk tv- og radiovært som tidligere arbejdede på DR. Mange kender ham nok fra radioprogrammet Monte Carlo. Han er nu aktuel med podcasten "Her går det godt" med partneren Esben Bjerre. Deres seneste serie "I Kina går det godt" har haft stor succes på nettet. Foredraget i går handlede om de sociale medie med fokus på, hvordan de sociale medier bliver brugt til at skabe eksponering, debat og fokus. Et emne som er ret aktuelt i dagens lys. Eleverne fik lov at stille spørgsmål og dertil blev der skabt nogle gode svar og en lille debat.

13. aug 2018

79 2 5

Velkommen til 192 nye elever på Vejen Gymnasium og HF! Den første skoledag er altid noget særligt, både for de nye elever og for alle os, der har vores daglige gang på skolen. Vi håber, I alle må få en fantastisk tid på Vejen Gymnasium og HF

29. jun 2018