Nyt fra Facebook

16. aug 2019

27 0 0

Icebreakers og Abdel Aziz Mahmoud 😀 De nye 1.HF'ere og 1. g'ere har i løbet af ugen været igennem et intensivt intro-program, hvor fællesskabet har stået i centrum. Vores dygtige tutorer har i samarbejde med engagerede lærere haft en daglig "icebreaker" for at give alle den bedste start på Vejen Gymnasium og HF. Onsdag havde vi besøg af journalist og forfatter Abdel Aziz Mahmoud, som med udgangspunkt i egne livserfaringer holdt et fængende oplæg om de sociale mediers fælder og velsignelser.

13. aug 2019

22 1 3

Fuld gang i intro-arrangementer, navnelege, ice-breakere og andre aktiviteter! De nye elever på Vejen Gymnasium og HF blev i går vel modtaget af lærere og tutorer, så alle er klar til to eller tre forhåbentligt fantastiske år på skolen med ny viden, nye kammerater og nye perspektiver på livet.

12. aug 2019

27 0 1

Velkommen til alle nye elever, som i dag blev modtaget af vores elevtutorer😊

28. jun 2019