Nyt fra Facebook

20. maj 2020

44 0 17

Så er den her!! Personalets gave til alle elever på Vejen Gymnasium og HF. Nyd den😃 https://www.youtube.com/watch?v=SaGKAMzQseE&feature=youtu.be

13. maj 2020

27 0 0

Huebegivenhed + bevisoverrækkelse 24. juni og 25. om formiddagen. Intet er som det plejer – heller ikke elevernes afslutning på gymnasiet. Vi har dog forsøgt at planlægge en afslutning, der inden for Sundhedsstyrelsens retningslinjer, giver mulighed for en markering af, at studenterne springer ud. Da eksamensplanen i år er væsentlig forskellig fra STX til HF, vil der i år være forskelle på, hvorledes de to uddannelser afsluttes. For STX-elever arrangerer skolen således en huebegivenhed onsdag d. 24. juni om formiddagen, hvor eleverne klassevis får overrakt deres studenterbevis og den tydelige markering af, at de nu kan kalde sig studenter. Da vi ikke kan have både elever og forældre/familie på skolen, vil denne ceremoni blive livestreamet. Når eleverne har fået overrakt deres bevis og kan kalde sig studenter, vil der bliver mulighed for at markere dette med den traditionsrige huepåsættelse, eventuelt lige udenfor. For HF-elever vil der også blive arrangeret en ceremoni med bevisoverrækkelse. Dette er torsdag d. 25 juni om formiddagen. Da vi ikke kan have både elever og forældre/familie på skolen, vil denne ceremoni blive livestreamet. HF-eleverne har deres sidste eksamen d. 22. eller 23. juni, og der vil kunne blive huepåsættelse der. Når vi kender de præcise retningslinjer for fase 3 af genåbningen, vil ceremonierne blive planlagt i detaljer, og der vil komme udmeldinger.

6. maj 2020

30 0 1

Det er så sandt 😉😊😏 til alle vores elever 👍👍👍 https://www.facebook.com/DRNyheder/videos/251940129337539/

16. apr 2020