Nyt fra Facebook

11. okt 2019

11 0 0

Super afslutning på en forrygende uge!

9. okt 2019

17 0 0

FM Troels Ravn holdt oplæg om FN's 17 verdensmål. Vejen Gymnasium og HF havde i dag fint besøg af vores lokale folketingsmedlem, Troels Ravn, som kom og gav sit politiske perspektiv på arbejdet med FN's 17 verdensmål. Hele 2.g-årgangen arbejder i denne uge tværfagligt med verdensmålene.

1. okt 2019

13 0 2

Vellykket brandøvelse på Vejen Gymnasium og HF her i formiddags. Skolen var ryddet efter mindre end 3 minutter, og efter 7 minutter herfra var vi klar til at genoptage undervisning - stor ros til personale og elever for ageren under brandøvelsen😊

30. sep 2019

24 1 0

Shakespeare på den fede måde 😂 Vores Engelsk A elever har haft besøg af Kieron, som har introduceret højniveau-eleverne til Shakespeares tid, temaer og overordnet forfatterskab. Kieron bruger teater/drama som indgangsvinkel til at åbne Shakespeares fantastiske univers for eleverne.