Kontakt Vejen Gymnasium & HF

Nyt fra Facebook

19. feb 2019

3 1 0

Så er der volleyfinaler mellem V10, VBC og VG! Det er den helt store præmie og selvfølgelig håneretten der kæmpes om :D Hvem af de 6 finalister håber du vinder? Lakajerne fra Sakskøbing, Smash Your Mother, The Woodbreakers, De Fleksible Helte fra Askotten, Lines Røvhuller eller We Will Block You? De kæmper alle om den helt store præmie! På torsdag d. 21. februar kl. 15-17 i hal 1 :D Kom og hep på dit favorithold! High fives!


11. feb 2019

2 0 0

Så er der dukket billeder op fra de indledende runder i volleyturneringen mellem V10, VBC og VG! :D Finalerne bliver spillet torsdag d. 21. februar i Hal 1 kl. 15-17! Det er her man kan vinde den helt store præmie så kom og hep med! (: De 6 hold som er gået videre er: De Fleksible Helte fra Askotten, Smash Your Mother, The Woodbreakers, Lines Røvhuller, Lakajerne fra Sakskøbing og We Will Block You. Gå ind og smid et like til Campus Vejen og følg med, når der dukker mere op! :P


8. feb 2019

6 1 0

De indledende runder i volleyturneringen mellem v10, VG og VBC er blevet afgjort! Tak for en fantastisk eftermiddag. 6 hold er gået videre til finaledagen, hvor der dystes om den helt store præmie! (: De 6 hold er: Lines Røvhuller, Lakajerne fra Sakskøbing, We Will Block You, De Fleksible Helte fra Askotten, Smash Your Mother og The Woodbreakers. Det går amok til finaledagen torsdag d. 21 februar i Hal 1 kl. 15-17 :D Så kom og hep på dit favorithold og skab en fed stemning! High five!


6. feb 2019

36 0 3

Der har i dag været afholdt bezzerwizzer-turnering på Vejen Gymnasium & HF af Bezzerwizzer Danmark i samarbejde med Arrangement udvalget fra Elevrådet. Det har været en spændende og sjov eftermiddag, hvor i alt 23 hold stillede op. Efter de mange spil, løb Line Elgaard, Nanna Frandsen og Thea Surrow fra 3.B afsted med sejren. Et stort tillykke til dem!


Top