Nyt fra Facebook

12. okt 2018

21 0 1

Fuld gang i fremlæggelserne for 2.g-årgangen 2.g'erne på Vejen Gymnasium og HF fremlagde i dag deres resultater fra ugens arbejde i det flerfaglige forløb. Emnerne spredte vidt; fra superfood over raketopsendelse til lysshow og kryptering - og meget meget mere. Fremlæggelserne foregik over 2 moduler med fokus på en "scientific poster" til at holde styr på faglige begreber, undersøgelsesresultater og ikke mindst de innovative løsningsforslag.

10. okt 2018

21 0 4

Udveksling med venskabsskole i Kairo I uge 39 og 40 havde 4 lærere og 2 elever fra Vejen Gymnasium og HF fornøjelsen af et besøg på vores venskabsskole i Kairo. Besøget var en del af vores gensidige udveksling - om som 1. g'er på Vejen Gymnasium og HF kan du fra næste semester få chancen for at blive en del af dette program. Mere om dette til forældremødet tirsdag d. 20. november.

4. okt 2018

39 5 2

❤❤❤Vi hylder❤❤❤

1. okt 2018