Gå til indhold
Grafisk element uden betydning for indholdet

Studievalg Sydjylland vejleder dig om videregående uddannelse og job. Vi er oprettet af Undervisningsministeriet i 2004 sammen med 6 andre Studievalg.

  • Hvordan du vælger en videregående uddannelse 
  • Jobmuligheder 
  • Adgangskrav og optagelsesregler 
  • Hvordan du søger ind 
  • Faglig supplering af din eksamen – hvis du mangler et fag/niveau 
  • Økonomi 

Studievalg

Mens du går her på skolen holder din Studievalg-vejleder en række arrangementer for dig: 1-2 i hvert skoleår. Du kan også møde os til andre uddannelsesarrangementer. I arrangementerne hjælper vi dig på vej mod uddannelsesvalget ved f.eks. at vise dig rundt i uddannelsessystemet og guide dig i dine refleksioner om uddannelse.

I vores vejledning hjælper vi dig med at igangsætte en proces, der sætter dig i stand til at træffe de nødvendige valg om videregående uddannelse.
Se adgangskortet for information om krav på forskellige uddannelser.

Har du brug for at vende dine uddannelses- og jobtanker med os, har du mulighed for det, når din vejleder har træffetid på skolen. Du kan møde vejlederen ca. hver 14. dag. Du kan booke en tid her. Du kan også ringe til vejlederen eller sende en sms eller mail. Læs mere på vores hjemmeside: www.studievalg.dk/sydjylland.

 

Vi har lavet en beskrivelse af, hvad du kan forvente af os i vores vejledning og hvad vi forventer af dig. Den finder du her.

Du kan også bruge Studievalg, når du er færdig her på skolen! Du kan kontakte din vejleder og aftale et møde på skolen, eller du kan dukke op i vores Studie-og Karrierevejledning (SKV) ude i byen. Find SKV i din by på www.studievalg.dk/sydjylland og book evt. en tid på www.bookstudievalgsyd.dk.

Endelig er der også mulighed for at tilgå uddannelsesguiden og eVejledning via dette link: https://www.ug.dk/evejledning/banner-og-knap

På Vejen Gymnasium og HF er din vejleder
John Veber Hansen
72 66 55 86
jvh@studievalg.dk

Dette er et grafik element med ingen indflydelse på opsætningen

Individ - Fællesskab - Fremtid